Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Optionmaster

    Jos samo 3 sata do velike "oluje" u Marketu! Zatvorite prozore! Vele na TV-ju da je Japanski MArket u 2 dana izgubio toliko novaca koliki je GDP (gross domestic product) zemlje kao SVEDSKA! Nailazi VELIKI VAL PADA I KOREKCIJE OKO SVIJETA i time i promjena vremena (tj. sentimenta za jedno vrijeme u Marketu) .. Oni koji ULAZE NA KRATKO biti ce dobar dan mozda i tjedan za puteve, oni koji gledaju DULJI ROK (npr earningse GOOGLA koji dolazi tek krajem mjeseca) ovo bi mogla biti prilika da udju u CALLOve jeftino (ako vjeruju da ce se stanje promijeniti kroz par tjedana)! Pozdrav i puno srece svima..

    avatar

    18.01.2006. (12:36)    -   -   -   -  

  • Da li mozda znas za neke web servise poput www.gcitrading.com koji omogucavaju kupnju stranih dionica na margin? (poželjno je da transfer casha ne ide preko paypal-a)

    avatar

    19.01.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Smrznem se kad pročitam da je nafta poskupjela.Evo ovi "naši" su odmah najavili poskupljenje ne samo derivata,već i plina i struje.Pa ljudi tko koga tu j...?Zadnji puta su poskupili na skoro istoj cijeni od 64 i nešto.Ma može nafta pasti i na 10$,čim skoči na 15 ovi naši će je poskupiti na staru cijenu!$&%&%$#$"grr

    avatar

    19.01.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...